Apartamenti 3112

75.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 68.1m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara dhe në formë të paster kuadratike. Hyrja të fton në korridor, i cili në fillim të jep akses në dhomën e gjumit dhe tualet. Pjesa e tjetër e korridorit të lidh me këndin e kuzhinës dhe të ndenjes. Është mjaft i përshtatshëm dhe komod për një familje të vogël.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
68.1m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!