Apartamenti 1023

119.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 98.9m2. E pajisur me një hyrje që të fton për tek zona e ditës. Një minikorridor të fton tek hapësirat e natës dhe tualeti i përgjithshëm. Llozha, percjellësi me i mirë i dritës natyrale dhe tualeti në dhomën matrimoniale, e bëjnë këtë apartament mjaft të përshtatshëm për një familje të madhe.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
2
Sip: 
98.9m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!