Apartamenti 1026

76.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 68.3 m2. Hyrja te fton ne korridorin ku ne te djathte eshte tualeti, perballe dhoma e gjumit dhe ne te majte guzhina me zonen e ndenjes. Pajisja me llozhen ia shton vlerat dhe funksionalitetin ketij apartamenti. Eshte i ndricuar dhe komod. Eshte apartament ideal per nje jete te qete.

 
Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
2
Sip: 
68.3m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!