Apartamenti 3022

96.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 79.4m2. I pajisur me një hyrje ftuese. Korridori të drejton për tek dhomat e gjumit perballë, dhe tek tualeti në të majtë. Korridori në fund të drejton për tek zona e ditës, e cila për shkak të dritareve dhe llozhës ka ndriçimin dhe ventilimin e duhur. Çarjet e shumta, tualeti i personalizuar në dhomën matrimoniale, hapësirat e mjaftueshme, e bëjnë atë të jetë i përshtatshëm për një familje të re.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
2
Sip: 
79.4m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!