Apartamenti 3023

104.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 86.2m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara dhe në formë të pastër kuadratike. Hyrja të fton në korridor, i cili në fillim të jep akses në të majtë me tualetin, dhe në të djathtë me këndin e kuzhinës. Pjesa e dytë e korridorit të lidh me dhomat e gjumit. Dhoma matrimoniale me tualet dhe këndi i ndenjes me akses në llozhë, e bëjnë këtë apartament të përshtatshëm për një familje të madhe.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
2
Sip: 
86.2m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!