Apartamenti 1036

73.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 66 m2. Hyrja te fton ne korridorin ku ne te djathte eshte tualeti, perballe dhoma e gjumit dhe ne te majte guzhina me zonen e ndenjes. Pajisja me llozhen ia shton vlerat dhe funksionalitetin ketij apartamenti. Eshte e ndricuar dhe komode. Eshte apartament ideal per nje jete te qete.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
3
Sip: 
66.0m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!