Apartamenti 3032

88.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 79.4m2. I pajisur me nje hyrje ftuese. Korridori te drejton per tek dhomat e gjumit Perballee dhe tek tualeti ne te majte. Korridori ne fund te drejton per tek zona e dites, e cila per shkak te dritareve dhe llozhes ka ndricimin dhe ventilimin e duhur. Carjet e shumta, tualeti I personalizuar ne dhomen matrimoniale, hapesirat e mjaftueshme e bejne ate te jete I pershtatshem per nje familje te re.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
3
Sip: 
79.3m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!