Apartamenti 3041

97.000 €

Aprtament 2+1 me sipërfaqe 80.6m2. Hyrja të ofron akses në korridor. Korridori në fillim të lidh me tualetin në të majtë dhe me dhomat e gjumit përballë. Zona e ditës është mjaft mirë e ndarë nga pjesa e natës, çka e bën më harmonike rrjedhjen e aktiviteteve. Këndi i gatimit është i ndriçuar dhe i ajrosur mjaftueshëm nga llozha dhe dritaret e mëdha. Ky apartament i plotëson të gjitha kushtet për një jetë komode dhe të qetë.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
4
Sip: 
80.6m 2
Orientimi: 
Veri
Lindje

Kërko njësinë tënde!