Apartamenti 3045

77.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 63.7 m2. Hyrja të fton në korridorrin që të lidh me dhomën e gjumit dhe tualetin. Në të djathtë të tij ndodhet zona e ditës. Orientimi i dyfishtë, dritaret e mëdha dhe ballkoni, mundësojnë ndriçimin dhe ventilimin e gjithë ambientit. Forma e pastër kuadratike dhe hapësirat e mjaftueshme ia shtojnë vlerat këtij apartamenti.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
4
Sip: 
63.7m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!