Apartamenti 1072

120.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 108.4m2. E pajisur me një korridor, dy tualete, ndër të cilat njëri në dhomën matrimoniale. Ndarja e zonës së ditës me atë të natës është bërë në mënyrë të pastër duke siguruar hapësira të mjaftueshme. Aksesi i zonës së ndenjes dhe kuzhinës nga llozha e bën atë perfekte dhe mjaft të përshtatshe për të kaluar ditën dhe aktivitetet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
7
Sip: 
108.4m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!