Apartamenti 2071

66.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 59.8m2. Hyrja te mundeson akses te menjehershem me kendin e guzhines. Ne te djathte te hyrjes nje minikorridor te lidh me dhomen e gjumit dhe tualetin. Orientimi I dyfsht mundeson me ane te dritareve dhe llozhes drite natyrale dhe ventilimin e ambientit.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
7
Sip: 
59.8m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!