Apartamenti 1086

73.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 66 m2. Hyrja të fton në corridor, ku në të djathtë të tij ndodhet tualeti, përballë dhoma e gjumit, dhe në të majtë kuzhina me zonën e ndenjes. Pajisja me llozhën ia shton vlerat dhe funksionalitetin këtij apartamenti. Është e ndriçuar dhe komode. Është apartament ideal për një jetë të qetë.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
8
Sip: 
66.0m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!