Apartamenti 3081

104.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 93.9m2. Hapësirat e mëdha, orientimi i trefishtë, çarjet e shumta, janë disa nga vlerat e shumëkërkuara që i zotëron ky apartament. Ambienti është i ndriçuar dhe i ventiluar më së miri. Zona e ditës ndahet në mënyrë shumë natyrale nga zona e natës. Forma dinamike e apartamentit i jep ambientit një atmosferë gjallërie. Ky apartament zotëron të gjitha cilësitë për një familje të madhe.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
8
Sip: 
93.9m 2
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!