Apartamenti 3085

74.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 66.5m2. Hyrja të jep akses me tualetin në të djathtë, me dhomën e gjumit përballë dhe me zonën e ditës në të majtë. Hapësirat komunikojnë me njëra-tjetrën në mënyrë harmonike. Ambienti është i ndriçuar dhe mjaftueshëm i ventiluar nga dritaret dhe llozha.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
8
Sip: 
66.5m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!