Apartamenti 2091

72.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 59.8m2. Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm në këndin e kuzhinës. Në të djathtë të hyrjes, një minikorridor të lidh me dhomën e gjumit dhe tualetin. Orientimi i dyfshtë mundëson me anë të dritareve dhe llozhës dritë natyrale dhe ventilimin e ambientit.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
9
Sip: 
59.8m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!