Apartamenti 2092

78.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 64.9m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara. Hyrja të fton në korridor. Korridori në fillim të jep akses në të majtë me tualetin, dhe në të djathtë me këndin e kuzhinës. 

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
9
Sip: 
64.9m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!