Apartamenti 2096

37.000 €

Garsoniere me sipërfaqe 30.1 m²  ka hapsirë të mirëorganizuar. Në të djathtë të hyrjes ndodhet këndi I gatimit dhe ambjenti I ngrenies, ndërsa majtas ndodhet tualeti. Në pjesën fundore kemi ambjentin e fjetjes I cili ka hapsirë për tu pajisur me dy krevate. Pajisja me llozhë në ambjentin e fjetjes e bën garsonieren t’i përmbushë të gjitha kushtet për të qenë e përkryer.

Njësi: 
Garsoniere
Objekti: 
Ursa
Kati: 
9
Sip: 
30.1m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!