MAGNET

Near and Quiet.

Magnet recently comes with Phoenix, Ursa and Leo, the three newest buildings that offers comfortable apartments and service units for anyone who wants to enjoy their stay in the quietest neighborhood in the Capital. The simple architecture, sports areas, green yards and the pedestrian streets are the factors that will contribute to the citizens life with an ecological perspective and long-term architecture. The perfect destination for your new home!

Ndërtesa të projektuara për të përballuar Tërmete deri në 10 ballë.

-Breza antisizmik të lidhur me strukturën.
-Kolonçina përforcuese në muret e gjatë.
-Kolonçina përforcuese në çarjet e fasadës.
-Inkastrim i mirë i arkitrarëve.
-Rrjetë lidhëse në bashkimin e mureve me trarët/soletën.
-Shkumë poliuretani për ndarjen e tullës nga struktura.
-Shkumë poliuretani për fiksimin e sipërm të muraturës.

Shiko Video  

Efiçencë Termike në ndërtim.

Leshi i gurit është një barrierë e mirë termike që çon në konsum më të vogël të energjisë. Për banorët kjo do të thotë shtëpi e freskët në verë dhe e ngrohtë në dimër, dhe faturat e energjisë do të jenë më të ulëta. Cilësitë e këtij materiali do të sigurojnë një përmirësim të ndjeshëm edhe përkundrejt zhurmave.

Shiko Video  

Apartamente me Ventilim të pavarur.

Ventilimi është një nga sistemet më të rëndësishme të jetës në apartament. Puset individuale që Kontakt aplikon në ndërtesat e tij eleminojnë qarkullimin e aromave të gatimit ndërmjet apartamenteve, duke përmirësuar ndjeshëm kushtet e jetesës.

Shiko Video  

Fasadë e Ventiluar

Lexo më shumë  

Sirius

Lexo më shumë  

 

Search for your unit!

X

Prices

Apartments from:
1000 Euro/m2

Stores from:
800 Euro/m2

Parking space from:
450 Euro/m2